Vi håller vad vi lovar, din plats bli en skönare plats. Det lovar vi!

Rekommendationer

Posted on 5 December, 2014

Rekommendationer

Nedan ser du/ni de rekommendationer vi fått genom 2013

 

1. Mark och Dominics kunskap är perfekta för ett bättre och komfortablare boende och leverne. Deras ständigt glada tillrop och humör gör ju saken inte sämre. Detta är vårt tredje hus och jag och min fru har aldrig varit med om hantverkare som kommer i tid, hittar lösningar på allt och sprider glädje och lättja omkring sig. De har verkligen givit vårt hus en ny prägel i våra våtutrymmen. Bara en sån sak som att de finner en spegeldörr i vår vägg, som nu fungerar som badrumsdörr, eller hittar en 20-talspanel innanför 3:e lagret vägg som nu klär vår gästtoalett säger en hel del om dessa finurliga män. You rock!

Tobias Ahlstedt

 

2.Under 2013 har Mark Eccelston utfört olika arbeten på mitt gamla trähus i Västervik och däribland totalrenoverat ett rum, vilket inneburit en rad uppgifter: isolering, tak- och golvbehandling, målning och tapetsering. Detta har han gjort med stor skicklighet och känsla för den speciella miljön. Han har en stor förmåga att lösa olika problem som kan dyka upp.

Mark Eccleston är också utbildad möbelsnickare och har på ett utomordentligt sätt utfört reparationer på antika möbler. Det är en stor tillgång att det här på orten finns någon med en sådan kompetens.

Kort sagt, Mark Eccelston är en mycket skicklig yrkesman på sin skilda kompetensområden och det är med glädja jag ger honom mina bästa rekommendationer.

Västervik den 4 oktober 1013

Jan Fredrik Kindstrand

 

3.Sedan 2009 har Mark Eccleston utfört en rad arbeten på min fastighet i Stormandebo norr om Ankarsrum. Dessa har inkluderat snickeri- och målningsarbeten, mattläggning samt en rad underhålls- och förbättringsarbeten. Han har utfört samtliga med stor noggrannhet och skicklighet. Vidare har hans mycket specificerade offerter alltid överstämt med de slutliga fakturorna och han har alltid hållit den utlovade tiden.

Han är således en mycket pålitlig och kunnig yrkesman som hittar eleganta lösningar där andra bara ser problem. Jag kan således rekommendera honom på det varmaste.

 

Uppsala den 25 augusti 2013

 

Sven-Johan Spånberg

 

4.Mark har både ritat och byggt vår carport. Bygget blev kanon och vi har nu även fått en myshörna.

Björn Blomstrand

 

[Top]

0 thoughts on“Rekommendationer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>